Съединените щати ще продължат да оказват подкрепа на Украйна, въпреки

...
Съединените щати ще продължат да оказват подкрепа на Украйна, въпреки
Коментари Харесай

Рябков: САЩ ще продължат да подкрепят Украйна

Съединените щати ще продължат да оказват поддръжка на Украйна, макар приемането на промеждутъчен бюджет, който не включва средства за помощ на Киев. Това сподели пред публицисти заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков, оповестяват съветски медии.

" Или с помощ за Украйна, или без помощ за Украйна. Те ще продължат да поддържат. Не е нужно да мислим, че това ще промени нещо, това е просто шоу за обществото, това е бръщолевене. По създание фокусът на Вашингтон върху поддръжката на клиента в Киев не се трансформира “, сподели още Рябков.

Рябков също означи, че Съединените щати имат „ безкрайно финансиране на всеки държавен дълг “.

Преди това и двете камари на американския парламент утвърдиха и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подписа закон, удължаващ финансирането на федералното държавно управление на страната с 45 дни, т.е. до 17 ноември. Документът не включва помощ за Украйна.

Според Рябков Москва не вижда вероятности за възстановяване на връзките с американската страна.

„ Докато не се опомнят и не стартират да трансформират политиката си в тази посока, не мисля, че ще има изгледи “, съобщи Рябков.

Рябков уточни, че страните не престават „ чисто механически полемики по отношение на активността на дипломатическите задачи, визовите въпроси и някои инцидентни филантропични обстановки “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР