Съединените щати се разпадат в острия нов филм на Алекс

...
Съединените щати се разпадат в острия нов филм на Алекс
Коментари Харесай

Преглед на филма: В мощния „Гражданска война“ на Алекс Гарланд журналистите са последната надежда на Америка

Съединените щати се разпадат в острия нов филм на Алекс Гарланд „ Гражданска война “, крещящо и натрапчиво преживяване на огромния екран. Страната е във война сама със себе си от години, когато бяхме поканени през погледа на няколко публицисти, документиращи хаоса на фронтовата линия и преследващи невероятно изявление с президента.

Гарланд, сценаристът и режисьорът на филми като „ Annihilation “ и „ Ex Machina “, както и на сериала „ Devs “, наподобява постоянно има око върху най-грозните страни на човечеството и способността ни за самоизтребление. Неговите тематики са дълбоки и тяхното проучване е откровено във филми, които са пропити със странни и натрапчиви облици, които се въртят в подсъзнанието ви прекомерно дълго. Каквото и да мислите за „ Мъже “, неговият най-раздвояващ филм досега, надали някой ще не помни Рори Киниър, който ражда самичък.

В „ Гражданска война “, с присъединяване на Кирстен Дънст като деец боен фотограф на име Лий, Гарланд още веднъж провокира публиката си, като не прави кино лентата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР