Съединените щати разполагат с всички инструменти за противодействие на „намесата“

...
Съединените щати разполагат с всички инструменти за противодействие на „намесата“
Коментари Харесай

В САЩ отговориха на Путин за „обещанието“ да се намеси в изборите

Съединените щати разполагат с всички принадлежности за противопоставяне на „ намесата “ на Русия в американските президентски избори през 2020 година, съобщи Агенцията за киберсигурност и инфраструктура в коментар на шегата на съветския президент Владимир Путин.

„ В нашето държавно управление имаме всички принадлежности, на които можем да устоим, които са опълчени на това “, оповестява Джанет Манфра, помощник-директор на Агенцията за киберсигурност, написа "Поглед инфо ".

Манфра съобщи също, че в този момент Съединени американски щати не виждат съответни киберзаплахи за изборната инфраструктура на страната.

„ Има евентуален сюжет и има и съществени способи да избегнете превръщането в жертва на вируси за добиване на програмен продукт - архивирайте и актуализирайте вашите компютърни системи “, сподели тя.

Путин в сряда отговори на въпрос по отношение на опцията за „ интервенция “ на Русия при бъдещи избори в Съединени американски щати, припомняйки известната фраза на някогашния министър председател на Англия Тереза Мей. „ С огромна възможност “ („ хайли-лайкли “)

Президентът сподели още, че Русия не е подхванала нито една разрушителна стъпка против Съединените щати. Онези, които считат друго, би трябвало да дават доказателства.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР