Съединените щати поздравиха гражданите на ЕС за избора на нов

...
Съединените щати поздравиха гражданите на ЕС за избора на нов
Коментари Харесай

САЩ обявиха готовността си да работят с новия Европейски парламент

Съединените щати поздравиха жителите на Европейски Съюз за избора на нов състав на Европейския парламент и потвърдиха готовността си да работят с него.
 
" Съединените щати поздравяват жителите на държавите-членки на Европейския съюз за сполучливото привършване на изборите за Европейски парламент. Това бяха исторически избори, в които участваха милиони европейци ", се споделя в изказване на Държавния департамент на Съединени американски щати.
 

" Съединените щати и Европейският съюз са обвързани със мощно партньорство , основаващо се на споделени демократични полезности, дълбоки стопански връзки и ангажираност към трансатлантическите връзки. Знаем, че това партньорство ще продължи откакто новите членове на Европейския парламент заемат местата си на 2 юли и с неспокойствие чакаме взаимна работа с тях и с новите водачи в Европейския парламент ", се споделя в изказването, представено от РИА Новости.
 

Изборите за новия състав на Европейския парламент, извършени сред 23-26 май дефинираха салдото на силите в европейските структури за идващите пет години. Избирателната интензивност бе рекордна през последните години, надхвърляйки 50%.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР