Съединените щати изпратиха десетки граждани на Хаити обратно в страната

...
Съединените щати изпратиха десетки граждани на Хаити обратно в страната
Коментари Харесай

„Безсъвестно“: САЩ изпращат десетки в Хаити с полет за депортиране

Съединените щати изпратиха десетки жители на Хаити назад в страната им с полет за депортиране, макар повишаването на смъртоносното групово принуждение и широкоразпространената неустойчивост в карибската нация.

Говорител на Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати (DHS) сподели пред Al Jazeera в четвъртък, че една от неговите организации — Имиграционна и митническа работа (ICE) — „ е направила полет за репатриране на към 50 хаитянски жители до Хаити “.

„ Лица се отстраняват единствено в случай че се откри, че нямат законово съображение да останат в Съединените щати “, сподели представителят в имейл.

В късото изказване не се споделя от кое място в Съединени американски щати е изхвърчал полетът или къде е планувано да кацне в Хаити. Al Jazeera изиска спомагателни уточнения.

Маями Хералд заяви за първи път в четвъртък, че американските управляващи са уведомили Службата за национална миграция на Хаити, че 74 хаитяни са били на борда на полет на ICE до Кап-Хаитиен в северната част на Ха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР