Съединените американски щати са дълбоко обезпокоени от отношението на руското

...
Съединените американски щати са дълбоко обезпокоени от отношението на руското
Коментари Харесай

САЩ: Дълбоко сме обезпокоени от отношението на Русия към лишения от свобода Навални

Съединените американски щати са надълбоко обезпокоени от отношението на съветското държавно управление към ограничения от независимост Алексей Навални, съобщи представителят на Държавния департамент Нед Прайс.

Руските затворнически управляващи са се намесили в подготовката на отбраната на Навални и в връзката с юриста му, сподели Прайс в изказване. Той показа в допълнение, че Навални неведнъж е бил поставян в изолатор за незначителни хипотетични нарушавания, заяви Ройтерс.

Според Прайс отношението към Навални е " доказателство за политически стимулиран тормоз ", и повтори апелите на Съединени американски щати за незабавното му освобождение.

Навални излежава присъда от 11 години и половина. Той твърди, че всички обвинявания против него са изфабрикувани.

В четвъртък Навални съобщи, че затворническите управляващи го лишават от правото му на адвокатска загадка, защото цялата преписка с правния му екип към този момент предстои на тридневни инспекции от страна на личния състав на пандиза.

Пишейки в Туитър, критикът на Кремъл съобщи, че администрацията на пандиза е отказала да му заяви аргументите за този ход. Сега той поддържа връзка с юристите си през " двойно пластмасово стъкло с решетки от вътрешната страна ". /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР