Съдийската комисия към Българския футболен съюз няма да разглежда жалбата

...
Съдийската комисия към Българския футболен съюз няма да разглежда жалбата
Коментари Харесай

Съдийската комисия отряза мераците на ЦСКА-София

Съдийската комисия към Българския футболен съюз няма да преглежда жалбата от страна на ЦСКА-София към решенията на реферите по време на срещата с Лудогорец. Причината е, че " алените " не са спазили избраните в наредбата периоди, в които да подадат документа.

" В законния период от час не е постъпила поръчка, че ще бъде подадена тъжба. Странно, само че такава се появява половин час по-късно в отчета на дежурния пратеник, само че я няма в електронния доклад и няма тежест. Реферите са изчакали час и 10 минути, след което са си тръгнали. Не е спазена процедурата и жалбата няма да бъде прегледана. Това са разпоредбите ", сподели пред " Меридиан мач " шефът на съдиите Петър Петров.

ЦСКА-София победи Лудогорец с 2:1 с среща от 15-ия кръг на родния шампионат. Въпреки извоюваните три точки, " алените " недоволстваха от отсъжданията на съдията Драгомир Драганов. Малко след изравнителното попадение той сподели втори жълт картон на голмайстора на гостите Фернандо Карагна и спечелилите трябваше да доиграят срещата с човек по-малко.

Петров съобщи още, че нормално тъжби се подават поради решения, които са повлияли на крайния резултат, тъй че за ЦСКА няма да бъде направено изключение, поради прибавения цялостен комплект от точки към актива им.
Първа лига 15 кръг, неделя 5 ноември  Лудогорец 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР