Съдия в понеделник отхвърли искането на Шер възрастният й син

...
Съдия в понеделник отхвърли искането на Шер възрастният й син
Коментари Харесай

Съдия отказва на Шер временно попечителство над парите на сина

Съдия в понеделник отхвърли настояването на Шер възрастният й наследник да бъде подложен под правосъден настойник, който да управлява парите му.

Певецът, притежател на Оскар и Грами, и актрисата твърди в петиция, че огромните заплащания на 47-годишния Илайджа Блу Алман от доверието на починалия му татко, артиста Грег Алман, го излагат на заплаха заради битките му с психологичното здраве и злоупотребата с субстанции.

Но съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Джесика А Ускатеги не беше уверена, че е належащо незабавно настойничество и отхвърли петицията, макар че въпреки всичко ще обмисли по-голямо, дълготрайно настойничество на чуване през март.

Шер следи чуването от разстояние. Тя се появи на огромен екран в правосъдната зала от самото начало, само че не взе присъединяване в разногласията.


 

Г-н Алман беше в правосъдната зала със своите юристи, които признаха предходните му битки, само че твърдяха, че в този момент той е на положително място, посещава срещи, лекува се и се сдобрява с предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР