Съдия от САЩ отхвърли дело, заведено от X срещу група

...
Съдия от САЩ отхвърли дело, заведено от X срещу група
Коментари Харесай

Съдебно дело от X на Илон Мъск срещу група срещу речта на омразата, отхвърлено от съдия в САЩ

Съдия от Съединени американски щати отхвърли дело, заведено от X против група с нестопанска цел, която изследва токсично наличие в платформата на обществените медии, като откри, че Случаят на компанията, благосъстоятелност на Илон Мъск, наподобява е опит за „ наказване “ на групата за практикуване на независимост на словото.

Центърът за противопоставяне на цифровата ненавист се опита да отхвърли случая от X, който твърди, че нестопанската цел противозаконен достъп и привършване на X данни за своите изследвания. CCDH откри повишаване на речта на омразата и дезинформацията в платформата. X също по този начин твърди, че групата е „ подбрана “ от изявления в платформата, с цел да организира „ сплашваща акция “, с цел да прогони рекламодателите, което й коства десетки милиони долари.

С грубо решение американският арбитър Чарлз Брайер в Калифорния почете настояването. „ Понякога не е ясно какво води до правосъден спор и единствено посредством четене сред редовете на жалбата може да се опита да се допусна същинската цел на ищеца. Друг път недоволството е то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР