Садион Българска армия със сигурност ще бъде построен. Това заяви

...
Садион Българска армия със сигурност ще бъде построен. Това заяви
Коментари Харесай

Няма вариант стадион Българска армия да не бъде построен

Садион " Българска войска " сигурно ще бъде издигнат. Това съобщи членът на Управителния съвет на " Спортни парцели Българска войска " Даниел Димов.

Главният проектант Александър Хаджиев е убеден, че стадионът на ЦСКА ще се трансформира във впечатляващо оборудване.

" Аз ще бъда къс. Ще отбележа, че сме извънредно горди, че единствено година след оповестяването на плана, дейностите са факт и напредват с бързи темпове. Това, което виждаме, този стадион, ще се трансформира в едно впечатляващо оборудване ", сподели Хаджиев. 

" По-скоро до 2 месеца ще сме подготвени. Като има строител, ще разберете незабавно. Ясно е по кое време ще се строи, имаме подготвен план, работим по избора на реализатори. Такъв стадион не е строен в последните 40 години в България, Трябва да изберем строител. Няма вид да не се построи стадионът, процесът е необратим. Това е дълъг развой, има доста детайли. Обсъждат се всевъзможни елементи. Демонтажът е малко над милион лв., на ниска цена е. Наскоро две мижави здания бяха демонтирани за 3 милиона.

Основните неща са съгласувани. Някой път има тракане по масата, разногласия, само че значимо е, че нещата се случват. Много страни има намесени. Капацитетът е мъчителна тематика за всички, само че се съобразяваме с дадености. Няма по какъв начин да е 40 000, би трябвало да се мисли и за поддръжката. По-лесно е да го построиш, в сравнение с да го поддържаш. От 16 до 18 хиляди ще е потенциалът. Това няма да е единствено стадион, а event център. Дава благоприятни условия, каквито спортно оборудване в България, не дава ", показа Димов. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР