Съдейки по коментарите, Меган е или обичана, или мразена. Но

...
Съдейки по коментарите, Меган е или обичана, или мразена. Но
Коментари Харесай

Луничките и други тенденции, които Меган Маркъл въведе в модата

Съдейки по мненията, Меган е или обичана, или ненавиждана. Но тя към момента остава един от главните нюзмейкъри, даже откакто напусна двореца, и никой няма да спори с това.

Казват, че Меган е предопределена за Холивуд. И считаме, че тя ще заеме почтена позиция. Защото тя е доста коментирана персона, а също така задава трендовете за хубост пред инфлуенсърите.

Широки вежди

Веждите, наречени „ Одри ", ги имаше известната актриса Одри Хепбърн, само че в наше време ги вкара още веднъж на мода Меган Маркъл.
След появяването ѝ в кралското семейство бюти редакторите издигнаха веждите на Меган в фетиш. Особеността на веждите е, че те леко се издигат към края. Което прави чертите на лицето по-меки и отваря очите.

Лунички

Меган Маркъл в никакъв случай не е прикривала луничките си, постоянно моли стилистите да нанасят леко покритие и се гордее с „ целуната от слънцето кожа ", което е казвала нееднократно в изявленията. И това оказа помощ на доста девойки, които имат лунички по цялото лице, да обикнат външния си тип. С помощта на брачната половинка на Хари моделите с лунички станаха известни в рекламните акции и са търсени на фешън ревюта. Блогърите, които повториха луничките на актрисата в майсторски класове, помогнаха за популяризирането на тази наклонност, пише Вести.бг.

Кичурите

Дори по-рано от холивудските звезди на аления килим, Маркъл стартира да се появява на публични събития с прическа от 90-те, която в този момент още веднъж стана известна. Тази прическа се назовава tendrills (в превод мустаци). Въпросът е да приберете косата си на кок и да пуснете два кичура в профил на лицето си. Фризьорите споделят, че тази техника оказва помощ да се изострят чертите на лицето и да се притегли вниманието към очите.

Грим лате

Маркъл, по-рано от блогърите, направи грим в жанр лате за формалното си появяване. Същността на грима, който плени блогърите, е да придаде на лицето резултат на загар. За да извършите това, би трябвало да разпределите пудра, малко по-тъмна от цвета на кожата, върху скулите, челото по линията на косата, под брадичката и върху слепоочията. Подчертайте очите си със златисто-кафява палитра сенки и нанесете серпантина на два пласта. А за грим на устните използвайте прасковено червило.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР