Съден за изнасилване българин учи децата, че трябва да мастурбират

...
Съден за изнасилване българин учи децата, че трябва да мастурбират
Коментари Харесай

ВИДЕО Съден за изнасилване педофил е хит в нета, кара девойки да спят със зрели мъже

Съден за обезчестяване българин учи децата, че би трябвало да мастурбират и да спят със зрели мъже. Бившият таксиметров водач Ангел Николов - Геле, който е с няколко присъди, от дълго време е обвинен като педофил поради разсъжденията си по отношение на секса с невръстни девойки, които споделя в интернет пространството. 52-годишният мъж живее наоколо до главно учебно заведение в столичния квартал " Банишора " и постоянно е забелязван да се навърта към деца, споделят осведомени.

Геле има няколко профила в Фейсбук, където постоянно се показва като нравствен преподавател, влъхва и даже извънземен гражданин. Има канали в YouTube, Instagram и TikTok. Обръща се към почитателите си като " земляни ", а себе си назовава " Ангел Божий ". Публикуваното от него наличие е противоречиво и даже буди подозрение по отношение на психическата склонност на Николов. Въпреки това обаче мъжът има доста почитатели, най-вече младежи, които се забавляват на неуместните му послания.

Николов не крие позицията си по отношение на по кое време младежите би трябвало да стартират да водят сексуален живот. В един от клиповете си споделя, че " съгласно земляните и техните закони е нарушаване да спиш с 14-годишна ", само че защото той бил извънземен, не схващал това предписание и то не се отнасяло за него.

" Жените към 10 и 12 години стартират да имат цикъл и да могат да раждат. За мен това са пълноценни дами ", размишлява още Геле.

В друго свое видео пък предизвиква малолетните да не слушат родителите си, ако усетят, че те са " малоумни ".

" Сатаната ви е излъгал, че сред 14 и 18 години, би трябвало да вършиме крепости по плажа, трябва да мастурбирате и да си сменявате пола. Няма такова нещо, лъжат ви. Имате право да вършиме безусловно каквото поискате от заран до вечер. Вие сте пълноценни хора и никой няма право да ви поставя никакви ограничавания. И във връзка това, че би трябвало да слушате родителите си – вие сте индивиди колкото и останалите хора на тази земя. Ако забележите, че родителите ви са мъдри – слушайте ги. Но в случай че забележите, че са малоумни и ви карат да вършиме пясъци по плажа, а на вас ви се прави секс – апелирам ви, не ги слушайте ", поучава 52-годишният мъж.

После прецизира през смях –  " Сексът е за младежите, не за дъртите мастии. И би трябвало да го вършиме със зрели мъже, които ще ви научат на нещо, ще ви създадат мъдри. Не се занимавайте с такива, които свършват за 3 секунди ". Нищо чудно да има поради себе си с тези разсъждения!



Други клипове демонстрират по какъв начин той се намира в игрална зала с десетина момчета младежи и ги кара да викат, че " Киро Парахода би трябвало да връща белото, щото ще му счупят капачките ". След това ги пита защо им е " белото ", а те дават отговор в един глас: " За да го шмъркаме ".

Поведението му е необятно осъждано от възрастни в интернет пространството, а запалянковци даже търсят адреса му, с цел да вземат нещата в свои ръце.

Предвид престъпното му досие, което включва обезчестяване и побой над жена, владеене на опиати и грабежи – насърчаването на сходно държание у младежите следва да стане обект на инспекция от органите на реда. До момента обаче не е известно дали Министерство на вътрешните работи е взело под внимание рисковото наличие, с което Ангел Николов – Геле залива обществените мрежи, и съмнителната му непосредственост с деца.



Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР