Съдебно решение, в което се посочва, че замразените ембриони са

...
Съдебно решение, в което се посочва, че замразените ембриони са
Коментари Харесай

Законодателите на Алабама напредват в законодателството за защита на доставчиците на IVF след решение за замразени ембриони

Съдебно решение, в което се показва, че замразените ембриони са деца, провокира безпорядък в Алабама, защото принуди доставчиците на IVF да спрат услугите си.

Законодателите в Алабама са изправени пред публичен напън за рестартиране на усъвършенстваното законодателство на щата, с цел да предпазят доставчиците от последствията от правосъдно решение, което приравнява замразените ембриони на деца.

Комисии в Сената и Камарата на представителите на щата във вторник утвърди идентични законопроекти, които биха защитили доставчиците от правосъдни каузи и наказателно гонене за „ увреждане или гибел на ембрион “ по време на услуги за IVF. Трима съществени снабдители на ин витро оплождане в щата стопираха услугите след решението на Върховния съд на Алабама предишния месец заради големите опасения за отговорност, повдигнати от него.

Законодателите се стремят да дадат дефинитивно утвърждение в сряда и да изпратят законодателството към губернатора Кей Ай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР