Съдебният изпълнител Тотко Колев, срещу когото беше образувано досъдебно производство

...
Съдебният изпълнител Тотко Колев, срещу когото беше образувано досъдебно производство
Коментари Харесай

Съдебният изпълнител от случая с либийския кораб: Не съм превишил правата си

Съдебният реализатор Тотко Колев, против който беше формирано досъдебно произвеждане по проблема със арестувания у нас либийски танкер, съобщи, че не е превишил правата си и не е направил нищо нелегално.
Казусът провокира напрежение сред България и Либия, откакто корабът БАДР беше арестуван от българските управляващи и предаден във притежание на българска компания, която претендира, че либийската страна ѝ дължи 10 милиона $. Собственик на танкера е либийска държавна компания.
Според прокуратурата частният правосъден реализатор Тотко Колев не се е съобразил с решение на Бургаския областен съд, което категорично стопира дейностите му.
„ До момента нямам нито едно изпълнително деяние, което да е анулирано от съда, макар многочислените тъжби от либийската фирма”, съобщи Колев пред Нова телевизия.
Адвокатът му Димитринка Радева изясни, че Районният съд в Бургас преди близо година е разпоредил прекъсване на изпълнителните дейности, а не преустановяване на производството.
„ Тепърва ще се води следствие по проблема. Още в петък Икономическа полиция посети офиса на моя клиент”, сподели още юристът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР