Съдебни заседатели осъдиха вчера тийнейджърка от американския щат Мичиган за

...
Съдебни заседатели осъдиха вчера тийнейджърка от американския щат Мичиган за
Коментари Харесай

Тийнейджърка заля баща си с препарат за отпушване на канали и го уби

Съдебни заседатели осъдиха през вчерашния ден тийнейджърка от американския щат Мичиган за убийството на татко ѝ, който тя заляла с почистващ препарат и провокирала изгаряния по цялото му тяло, до момента в който спи, съобщи Асошиейтед прес, представено от Българска телеграфна агенция

19-годишната Меган Имирович от Гроувланд тауншип в окръг Оукланд беше приета за отговорна за нелегално владеене или потребление на нездравословни препарати, причиняващи гибел, и за домашно принуждение след траял четири дни развой. Тя може да бъде наказана на пожизнен затвор. Присъдата ще бъде оповестена на 25 юли.

„ Това е драматичен случай. Подсъдимата е дала израз на гнева си и това довежда до убийството на татко ѝ “, сподели прокурорът на окръг Оукланд Карън Макдоналд.

Имирович беше задържана през октомври 2021 година, откакто изля химически препарат за разчистване на канали върху 64-годишния Конрад Имирович до момента в който спял.

Той получава химически изгаряния по цялото тяло, само че оцелява пет месеца, преди да почине през март 2022 година, когато животоподдържащият го уред е изключен.

Заместник-прокурорът Джейсън Десантис сподели, че Меган Имирович била ядосана на татко си, тъй като бил пийнал и не могъл да я закара до фризьорски салон преди плануваното празненство за 18-ия ѝ рожден ден.

По време на хоспитализацията се постанова и двата крайници на Конрад Имирович да бъдат ампутирани, той претърпява няколко инфекции, трахеотомия, присаждане на кожа и хемодиализа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР