Съдебната система беше укрепвана, но в същото време виждаме, че

...
Съдебната система беше укрепвана, но в същото време виждаме, че
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Правят се опити трите власти да станат заложници на партии

„ Съдебната система беше укрепвана, само че в това време виждаме, че тази система, както и системата на изпълнителната и на законодателната власт от дълготрайно време се вършат опити да се трансфорат в твърди заложници на политическите партии ”.

Това съобщи Тихомир Стойчев, някогашен шеф на ЦСБОП (Централната работа за битка с проведената престъпност), в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Анализаторът изброи случаите на набези в последните седмици. „ След гърмежа против кортежа на основния прокурор Иван Гешев, в Сърбия 13-годишен юноша атакува деца в учебно заведение, имаше голям брой жертви. Ден по-късно 21-годишен стреля по улицата. Постави се въпросът за противозаконното разпространяване на оръжие. Обществата ни са заболели. Началникът на хърватската работа пръв сподели това ”, сподели Стойчев.

„ Социалните мрежи имат доста мощно въздействие на ментално равнище, а най-потърпевши са децата ”, изясни той. Според него статуквото се пита дали да се сменя основният прокурор Иван Гешев.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!       

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР