Съдбата на Даян Карсън най-накрая беше разкрита в последния епизод

...
Съдбата на Даян Карсън най-накрая беше разкрита в последния епизод
Коментари Харесай

BBC The Traitors разкрива съдбата на любимката на феновете Даян, но има обрат

Съдбата на Даян Карсън най-сетне беше разкрита в последния епизод на Traitors, като любимката на почитателите е била „ убита “ от предателите в шоуто на BBC.

Зрителите чакаха съвсем седмица, с цел да схванат дали 63-годишната Даян в действителност е била „ убита “ в загадка задача, която беше показана предходната седмица. Сега е доказано, че пенсионираният преподавател е бил „ погубен “, откакто е пил от „ отровна чаша “, само че това не е „ работило с неотложен резултат “.

Клаудия Уинкълман удостовери, че Даян няма да си тръгне незабавно, защото тя участва на закуска, което й дава финален късмет да приказва със сина си Рос Карсън, който също е част от актьорския състав. Предателите бяха зашеметени от нейното наличие.

Беше разкрито, че „ убитият “ Фейтфул, за който феновете и предателите знаят, че е Даян, ще остане в играта до края на последната задача. Даян продължи да си спомня, че Майлс й даде да пие в един миг, до момента в който Верните се чудеха кой е бил „ токсичен “ и по какъв начин.

Клаудия показа по врем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР