Съдба! На Жерар Пике най-вероятно ще се наложи да носи

...
Съдба! На Жерар Пике най-вероятно ще се наложи да носи
Коментари Харесай

Съдба! Пике ще носи екипа на Барселона с надпис Шакира

Съдба! На Жерар Пике най-вероятно ще се наложи да носи екип с надпис " Шакира " два пъти седмично. Причината: вицекапитанът на " Барселона " би трябвало да съблюдава контракта на клуба с известна музикална платформа. Спонсорът на каталунците желае тимът да популяризира известни реализатори, а Шакира е определена за фланелката на " блаугранас ".

Според авторитетния испански публицист Мойсес Лоренс, не могат да бъдат правени изключения по съглашението.

Все още никоя от страните не е коментирала, тъй че следва да разберем дали Пике в действителност ще облече фланелка, промотираща дамата, чието сърце разруши неотдавна.
`Съдба!
Най-изненадващата футболна разлъка на годината беше доказана при започване на юни. Колумбийската певица съобщи, че е пристигнал краят на връзките ѝ с футболиста. Тогава, в малко известие до медиите, тя помоли за схващане и прикани да не се нарушава персоналното пространство на фамилията ѝ, най-много поради децата.

Шакира и Пике започнаха своята връзка преди 12 години. Смята се, че искрата е пламнала на международното състезание през 2010 година, когато колумбийката изпълняваше химна. Двамата имат две деца - Милан и Саша.

Испанските медии разкриха, че двойката е прекратила връзката си поради невярност на Пике. Две са версиите коя е новата жена в живота му - 20-годишна хостеса или майката на съотборника му Гави.

`Съдба!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР