Съдът в Париж ще изслуша днес по-големия брат на футболиста

...
Съдът в Париж ще изслуша днес по-големия брат на футболиста
Коментари Харесай

Арестуваният брат на Погба се изправя пред съда днес

Съдът в Париж ще изслуша през днешния ден по-големия брат на футболиста на Ювентус Пол Погба - Матиас, както и четирима негови съучастници за изнудване, опит за рекет и видеоклипове със закани, заяви организация " Франс прес "

Между вторник и сряда четирима мъже сред 27 и 36 години, които са близки до братята Погба, също бяха арестувани в централата на Офиса за битка с проведената престъпност. 32-годишният Матиас Погба се яви непринудено в службата, като през днешния ден петимата мъже ще бъдат изслушани от углавен арбитър.

Матиас Погба към този момент призна, че е бил основател на видео, което изтече по обществените мрежи на 27 август. В него той дава обещание " разкрития " за известния си брат. След излъчването му Пол Погба призна, че е подал недоволство пред управляващите в Торино за изнудване сред март и юли 2022 година за 13 милиона евро.

Прокуратурата в Париж откри авансово следствие за изнудване с оръжие, похищение от проведена тайфа и присъединяване в незаконна група.

Пол Погба описа при първото си чуване, че му е бил подложен капан от двама другари от детството и двама маскирани мъже, въоръжени с пушки, които са го упреквали, че не им е оказал помощ финансово. Те са го рекетирали за 13 милиона евро, само че той им превел 100 000 с концепцията да не го закачат повече.

29-годишният футболист удостовери, че е разпознал брат си Матиас сред агресорите. След това обаче той въпреки всичко съобщи, че брат му е бил " подложен напрегнат " от хора, които желаят да му измъкнат парите.
 Мбапе е гневен на Погба поради черна магия Мбапе е гневен на Погба поради черна магия
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР