Съдът реши обвиняемият за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин

...
Съдът реши обвиняемият за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин
Коментари Харесай

Съдът остави за постоянно в ареста Северин Красимиров

Съдът реши обвиненият за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров да остане за непрекъснато в ареста.

Северин влезе в съда в 10:30 и макар съвета на служебния му бранител да не приказва пред медиите, той съобщи,че съжалява за постъпката си и даже най-после се разплака. Обясни и своята версия по какъв начин се е стигнало до тежкото закононарушение.
Северин Красимиров: Да, отговорен съм, доста скърбя и не мога да допускам, че аз съм го направил. Помниш ли нещо от тая нощ, доста ли беше изпил, дрога ли взе? - Да. Каква? - " Кристал ". А по-късно спомняш ли си какво стана? - Не знам, не помня.Как стигна до крайбрежната алея? - Пеша. И от там тя мина около мене. Не знам какво стана. Изнасили ли я? - Не, не знам. Не мога да си спомня. Помня, като минавам така или тя ме удали, или аз я ударих без да желая. Аз й споделих: Оглеждай се. Нещо така съм споделил. И тя сподели, не помня хубаво, аз отидих там, ударих й един пестник.Падна тя. После аз желаех да си продължа напред на пътя. Тя ме хвана за косата. Какво наказване мислиш, че би трябвало да получиш? - Каквото ми дадат. Ако ти дадат пожизнен затвор? Ще го лежа.

 © Българска телеграфна агенция
Двамата прокурори Кремена Кулицова и Георги Георгиев са безапелационни, че има заплаха Северин да извърши ново закононарушение или да се укрие, по тази причина настояха той да остане за непрекъснато в ареста.
 © Българска телеграфна агенция  Виновен съм, скърбя, съобщи упрекнатият за убийството в Русе Северин Красимиров Виновен съм, скърбя, съобщи упрекнатият за убийството в Русе Северин Красимиров
Не мога да допускам, че аз съм го направил. Съжалявам. Това сподели Северин Красимиров преди началото на съвещанието пред публицисти, на което би трябвало да...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР