Съдът остави за постоянно в ареста психично болния Румен Райков.

...
Съдът остави за постоянно в ареста психично болния Румен Райков.
Коментари Харесай

Оставиха в ареста психично болния Румен, пребил до смърт дядо във Врачанско

Съдът остави за непрекъснато в ареста психологично болния Румен Райков. 26-годишният мъж от криводолското село Осен е упрекнат в убийството на собствен съселянин.
Припомняме, че на 21 януари 84-годишният Георги Велчов бе открит в безпомощно положение в дома си покрай центъра на селото. Той имал съществени контузии по главата и незабавно бил откаран за лекуване към врачанската болница. След това възрастният човек е превозен за лекуване в столична клиника, само че макар напъните на лекарите преди няколко дни е умрял.
Разследващите по случая открили, че Велчов е бил пребит от Райков, който е с психологични отклонения. Веднага след случая той се укриваше от органите на реда, само че на 24 януари е хванат в София.
Заради психологичното си положение Райков е бил настанен в центъра за психологично здраве, само че откакто жертвата му умряла е наведен в ареста. Окръжният съд във Враца е гледал мярката му за неотклонение и магистратите решили, че той би трябвало да остане зад решетките, до момента в който бъде планувано делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР