Съдържанието е предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните

...
Съдържанието е предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните
Коментари Харесай

8 интелигентни стратегии за спестяване за вашата мечтана ваканция

Съдържанието е предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните сътрудници по наличие печелят обезщетения от дъщерните компании, които се демонстрират по-долу. Това наличие не включва всички налични финансови предложения и компенсацията може да повлияе на това по какъв начин и къде се демонстрират връзките в наличието.

Мечтаете за тропическо бягство, европейско премеждие или странствуване през страната? Почивките ви разрешават да избягате от напрежението на всекидневието, да изживеете нещо ново и да прекарате време с обичаните хора.

Но цената на свободата не е евтина. Едноседмична почивка в Съединени американски щати коства приблизително 1984 $ за един човек и 3969 $ за двама. Станете интернационалните? Пригответе се да платите още повече.

Добрата вест е, че всеки може да спести пари за мечтаната почивка с малко обмисляне и дисциплинираност. Ето управление малко по малко за бюджетиране и икономисване за идващото ви пътешестване. Като следвате тези препоръки, ще бъдете на път да превърнете желания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР