Съдържание:СъдържаниеПубликувайте снимкиБъдете активниНе забравяйте хаштаговетеИзползвайте добро оборудване Ако бройката на

...
Съдържание:СъдържаниеПубликувайте снимкиБъдете активниНе забравяйте хаштаговетеИзползвайте добро оборудване Ако бройката на
Коментари Харесай

Как да съберем повече последователи в социалните мрежи

Съдържание:

СъдържаниеПубликувайте снимкиБъдете активниНе забравяйте хаштаговетеИзползвайте положително съоръжение  обществени мрежи

Ако броя на вашите почитатели продължава да спада и новите ви фотоси не получават никакво внимание, значи е време да измененията акаунта си.

Не всеки може да стане прочут в обществените мрежи. Въпреки че наподобява елементарно, в действителност въобще не е, и хората, които са известни, са положили доста старания, с цел да го реализиран.

Те са вложили актьорското си майсторство, доста хрумвания, креативност и средства. За страдание няма точна тактика по какъв начин да съберете доста почитатели и нищо не може да подсигурява, че ще станете известни. Въпреки това има няколко неща, които ще ви подсигуряват, че ще съберете нови почитатели и повече внимание.

Съдържание

Първото нещо, което би трябвало да имате в профила си, е наличие. Това е нещото, което ще играе основна роля в привличането на почитатели. Обаче то не може да е каквото и да е наличие. Трябва да обгръща една характерна тематика или най-малко две-три, които са извънредно близки една до друга.

Трябва да си изградите жанр, който да е вашият брандинг, и да го следвате. По този метод определяте каква аудитория желаете да привлечете. А в случай че останете правилни на брандинга си, то ще събирате повече от нея отмерено, а освен за един клип за месец-два.

Подбирайте неповторимо наличие и не го повтаряйте, тъй като обществените мрежи регистрират по кое време обещано наличие е било оповестено още веднъж и още веднъж.

 привличане на почитатели в обществените мрежи

Публикувайте фотоси

Колкото повече - толкоз повече. Снимките е потвърдено, че доближават до по-голяма публика и надлежно се разясняват и споделят повече. Това ще докара до по-голяма публика и надлежно повече почитатели.

Бъдете дейни

Друг метод да поддържате постоянен поток на почитатели е да им покажете, че при вас непрестанно се случва нещо забавно. Например, в случай че решите да качвате фотография, видео или каквото и да е друго, правете го два пъти на седмица – във вторник и четвъртък, да вземем за пример, и бъдете непрекъснати. Така вашите почитатели ще знаят, че два пъти в седмицата ще има какво да чакат от вас.

Не забравяйте хаштаговете

В множеството обществени мрежи е доста значимо да поставяте хаштагове, с цел да попадате в резултатите на търсенията. Така ще могат да ви намират нови хора, които са заинтригувани по тематиката и да ви последват. Освен това, с помощта на хаштаговете можете също да попаднете в трендинг.

Използвайте положително съоръжение

За да започнете да получавате, първо би трябвало да вложите. Ако профилът ви съдържа фотоси или видеа, постарайте се да са с положително качество.

Разбираемо е да нямате професионална камера първоначално, само че тогава би трябвало да имате най-малко телефон с доста добра камера, която няма да прави облика с доста звук и на пиксели. Също по този начин би трябвало да имате някакъв източник на светлина за още по-ясен облик, даже и това да е дневната светлина от прозореца пред вас.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР