Съдържание:Елегантен стил за мъжетеРокля за женитеЦвят на облеклото ‹›Препоръчано за

...
Съдържание:Елегантен стил за мъжетеРокля за женитеЦвят на облеклото ‹›Препоръчано за
Коментари Харесай

Как да се облека за Нова година

Съдържание:

Елегантен жанр за мъжетеРокля за женитеЦвят на облеклото  Как да се облека за Нова година ‹›  Малка дамска чанта за през рамо Препоръчано за теб:Малка дамска чанта за през рамо37.00 лева.Виж ››

По отношение на облеклото за Нова Година не ви е нужен някакъв специфичен код за обличане, с цел да знаете, че то би трябвало да е публично. В последна сметка това е прощаване със остарялата година с всичките ѝ провали и триумфи, които сте претърпели и посрещане на новата, която може да крие само фантазии и очаквания, да е по-успешна от миналата. Така че отдайте ѝ чест и не се тормозете да изглеждате колкото се може по-тържествено и публично.

Не постоянно обаче можем да съвместим формалните облекла, тъй че хем да ни прилягат и да ни вършат по-красиви, хем и да ни е комфортно и удобно с тях. Ето над какво можете да помислите, когато избирате облеклото си за Нова Година.

Елегантен жанр за мъжете

Няма да сбъркаме, в случай че посъветваме мъжкото съсловие да си облече някой костюм за посрещането на Нова година, само че също по този начин е ясно, че не всеки мъж би подхванал сходна стъпка. Костюмът просто не е по усета на всеки, както и са малко мъжете, които понасят вратът им да бъде наобиколен от вратовръзка.

Мъже, не се тормозете, тъй като въобще не е неотложно да сте облечени в костюм. Можете просто да си сложите дънки и риза, изключвайки детайли като вратовръзка или пък сако. Важното е да подберете новогодишното облекло, тъй че да се чувствате изцяло удобно в него.

Рокля за дамите

 Съвети за новогодишно облекло

Няма по-хубава жена от тази, която е облечена с красива рокля! Роклята акцентира женските извивки, по които толкоз милеят господата, само че въпреки всичко съобразете модела със личното си телосложение. Както е споделил самият Живанши Роклята би трябвало да следва тялото на една жена, а не тялото да следва формата на роклята.

Цвят на облеклото

Ако би трябвало още веднъж да прибягваме до думите на известните фешън дизайнери, то няма по какъв начин да не споменем и тези на Ив Сен Лоран, който твърди, че: Няма друго черно, с изключение на ЧЕРНОТО!.

Не забравяйте обаче, че евентуално множеството хора към вас ще са облечени точно в непреходното черно, както и че същинските коледни и новогодишни цветове са аленото, зеленото, златистото и сребристото. Не е наложително да се облечете за Новогодишната вечеря в зелен костюм или пък със златиста рокля, само че нищо не ви пречи вместо пелерина, да добавите като забавен аксесоар към облеклото си шал, който е в коледни или новогодишни цветове.

Надяваме се нашите препоръки за облекло за Нова година да ви бъдат потребни!

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР