Съдържание:Бъдете постоянен в ухажванетоВинаги бъдете джентълменСтанете цар на комплиментитеРомантични изненадиИзслушвайте

...
Съдържание:Бъдете постоянен в ухажванетоВинаги бъдете джентълменСтанете цар на комплиментитеРомантични изненадиИзслушвайте
Коментари Харесай

Как да спечелите желаната жена?

Съдържание:

Бъдете непрекъснат в ухажванетоВинаги бъдете джентълменСтанете цар на комплиментитеРомантични изненадиИзслушвайте я  Как да спечелите мечтаната жена?

В живота ви се появява дама, която ви е заинтригувала мощно. Желаете да я притежавате, само че ви убягва метода по какъв начин да стане това?

Скъпи господа, ще ви дадем няколко скъпи съвета, които ще ви оказват помощ да отключите сърцето на която и да е жена.

Мислите, че не всяка черупка може да бъде счупена? Грешите. Въпросът е да намерите метода да го извършите.

Вярно е, че всяка жена е със личен темперамент, само че има някои универсални трикове, които ще ви подсигуряват огромен триумф измежду нежния пол. Просто изискват малко повече старание и най-много самообладание.

Ето някои препоръки, които ще ви оказват помощ да спечелите мечтаната жена.

Бъдете непрекъснат в ухажването

Никога не се отхвърляйте елементарно, тъй като от време на време дамите споделят не, даже когато желаят някой мъж. Интересувайте се от нея, ухажвайте я и се пробвайте да ѝ обясните, че сте заинтригувани освен от външния ѝ тип.

Бъдете търпеливи, опознайте дамата, която желаете и непрестанно демонстрирайте интереса си към нея.

Ако сте привлечени от нея в началото физически, пробвайте се да разберете що за човек е тя и преценете дали напъните ви да спечелите тази жена си заслужават.

Винаги бъдете благородник

 Ухажвайте мечтаната жена

Всяка жена обича да бъде третирана като принцеса и момичето от фантазиите на някой мъж. Нежният пол постоянно е притеглен от мъжете, които показват благородство и неустрашимост. Просто бъдете благородник.

Отваряйте ѝ вратите (в това число и вратата на колата), подавайте ѝ ръка, с цел да слезе, а когато сте на сантиментална среща, дръпнете стола, с цел да седне и я оставете да си поръча първа.

Когато се движите по улицата, постоянно вие вървете от страната на пътното платно. Това ще я накара да се усеща под вашата защита и ще ви направи да изглеждате в очите ѝ като нейния воин.

Станете цар на комплиментите

Разбира се постоянно ѝ казвайте какъв брой е красива, когато се появи с нова прическа. Или пък, когато си е купила нова дреха.

Но не забравяйте да вършиме похвали на дамата, даже когато я видите без грим. Сутрин с рошава коса или когато излиза изпотена след следващата фитнес подготовка. Покажете, че не забелязвате тези дребни женски дефекти, които само тя счита за такива.

Романтични изненади

Не е наложително да изпразвате банковата си сметка, с цел да впечатлите мечтаната жена. Макар и да има такива, които се впечатляват единствено от скъпи дарове.

Но има доста девойки, които ще се зарадват повече на набран от някоя градина благоуханен букет цветя, в сравнение с рози, купени от цветарницата.

Накарайте я да има вяра, че тя е онази специфичната, за която сте прескочили през оградата и сте обрали градината на съседката под опасността да ви полее с вода.

Заведете я на сантиментална разходка край някой водопад или просто в парка, с цел да ѝ покажете езерото с лебедите.

Носете с вас бутилка шампанско или просеко, което да гръмнете в нейна чест даже да нямате мотив. Това ще разтопи сърцето на всяка дама и ще я накара да повярва, че вие сте оня, който ще ѝ дава най-хубавото в живота.

Изслушвайте я

Ако желаете да спечелите жена, постоянно ѝ отделяйте време. Търсете я по телефона, изпращайте ѝ известия. Разбира се, без да досаждате.

 Спечелете дамата с сантиментални изненади

Нека разбере, че се интересувате от нея и проблемите ѝ и сте подготвен да участвате в решаването им.

Изслушвайте я, в случай че има какво да ви показа, даже да е някоя конспирация с приятелките ѝ, която въобще не ви вълнува. Опитайте се да вникнете в нейния вътрешен свят и да разберете за какво харесва или не харесва дадени неща.

Използвайте знанията, с цел да ѝ вършиме дребни сантиментални изненади – да вземем за пример в случай че обича ягоди, намерете обичаните ѝ плодове през зимата, вържете ги с дребна панделка и ѝ ги подарете.

Също по този начин имайте поради, че хормоните вършат дамите доста по-различни от вас мъжете. Затова те страдат по-често от синдрома на неприятното въодушевление и безконечното мрънкане.

Затова не мислете, че казусът е във вас и вие сте създали нещо неверно. В такива обстановки просто намерете метод да я поглезите и да ѝ обърнете повече внимание.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР