Събрали се бизнесмени тия дни и решили, че всички проблеми

...
Събрали се бизнесмени тия дни и решили, че всички проблеми
Коментари Харесай

Все медиите им виновни

Събрали се предприемачи тия дни и решили, че всички проблеми в България идват от медиите. Пък измежду тях Лидия Шулева - авторката на пенсионния модел, при който, откакто на всеки са вземали пари за две пенсии, най-после ще получава 1 и то 20% по-ниска. И на нея медиите са й отговорни.

Покрай изборите медиите бяха отговорни и на Мая Манолова, че вместо да направи корупционни разкрития, да предложи нови и вълнуващи неща за възстановяване на живота в София, което би направил всеки претендент, като видна радетелка за мажоритарни избори, заложи на пропорционална пропаганда баш на мажоритарен избор, та изгуби.

И на нея медиите са й отговорни. Пак около изборите се скъсаха да подлагат на критика медиите, че имали мнение, в случай че е друго от мнението на критикуващите, които обаче другояче са огромни поддръжници на свободата на словото. А те от кое място знаят какво се случва в страната? Ами от медиите, на които се сърдят, несъмнено. Примерите са безброй.

И все водят до един извод. Да бъдат упреквани медиите за всички проблеми, само че да се тича... при медиите, когато някой има проблем - изключително персонален - ето това е един завещан от соца проблем. Тогава всички мълчаха, но следварително питаха обезпокоително: за какво медиите мълчат! Сега, 30 години по-късно, сякаш цялостен извървян преход къде сме ние? Ами отново на същото място.

Докато чехите, да вземем за пример, построиха такава страна след соца, че имат минимум обществено неравноправие и минимум небогати в целия Европейски Съюз, изпреварили даже пъти по-богатите от тях скандинавци.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР