Събитията вчера се развиха на територията на газовия оператор Булгартрансгаз,

...
Събитията вчера се развиха на територията на газовия оператор Булгартрансгаз,
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Притеснителен е начинът по който г-жа Манолова иска да й се предоставят документите

Събитията през вчерашния ден се развиха на територията на газовия оператор " Булгартрансгаз ", където госпожа Мая Манолова пристигна " под налягане ", беше поканила и медии и нахлуха в държавното сдружение, това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова.

Тя означи, че това сдружение е част от стратегическата инфраструктура на страната и режимът за влизане там е много характерен и друг. Госпожа Мая Манолова обаче нахлу там под предлог, че не й се дават документи, които комисията, която тя оглавява, е поискала.

Министър Петкова акцентира, че сходно изказване изрично не дава отговор на истината. Всичко, което тя е поискала, ще й бъде предоставено, само че има ред, по който това да се случи.

Нашествието в " Булгартрансгаз " е един доста неприятен знак. Това беше една проява на мощ, на опит да се всее боязън и стрес в чиновниците на сдружението.

Петкова дефинира като стеснителен метода, по който Мая Манолова желае да й се дават документите, а точно - на електронен притежател. Първо има ред, по който такива документи се дават - с писмо, подпечатани и подписани " правилно с оригинала ". И второ, получени на електронен притежател, за каква цел ще бъдат употребявани те, попита министърът в оставка Теменужка Петкова.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР