Събитието Hills Of Rock Sofia Edition няма да се състои

...
Събитието Hills Of Rock Sofia Edition няма да се състои
Коментари Харесай

Лоша новина за меломаните: Отменят Hills Of Rock Sofia Edition

Събитието Hills Of Rock Sofia Edition няма да се състои през 2023. Всички, закупили промоционални билети за Hills Of Rock Sofia Edition 2023, могат да изберат:

да ги запазят и да ги употребяват за Sofia Solid, или да получат възобновяване на заплатените средства в цялостен размер, оповестяват уредниците.

Важни указания

Връщането на билет и възобновяване на сумата е допустимо до 31.05.2023г. след експлицитна поръчка на страница с адрес festteam.bg/se/choice. Ако формулярът не бъде запълнен до 31.05.2023, ще бъде допустимо само потребление на билет за достъп до Sofia Solid, без потребност от презаверка на билетите за Hills Of Rock Sofia Edition 2023 или спомагателни дейности от страна на потребителите.

Възстановяването на сумите става автоматизирано в период от 14 работни дни след приемане на поръчка за това на адрес festteam.bg/se/choice.

Формуляр се попълня единствено един път от всеки консуматор, закупил билет за Hills Of Rock Sofia Edition 2023, без значение от броя закупени билети. Молим да употребявате мейл адреса, с който сте закупили билети в платформата Ticket Station.

Избирайки да запазите билетите си, ще получите достъп до събитието Sofia Solid на 29.06.2023г., както и ваучер за консумация на стойност 30 лева Ваучерът за консумация се получава на място в деня на събитието, след показване на годен промоционален билет за Hills Of Rock Sofia Edition 2023, за който не е изпратена поръчка за възобновяване на средства. Достъпът до събитието Sofia Solid ще се реализира с истинските промоционални билети за Hills Of Rock Sofia Edition 2023, без нужда от презаверка и друго в допълнение деяние, друго от попълването на актуалната форма.

В случай, че формулярът не е запълнен в период до 31.05.2023, се приема, че потребителят ще употребява билета си на събитието Sofia Solid и има право на достъп до него, дружно с ваучер за консумация в размер на 30 лева

В случай, че сте закупили билет за Hills Of Rock Sofia Edition 2023 от магазини На мрачно или касите на Fast Pay, можете да възстановите средствата си на място, спазвайки същия краен период с дата 31.05.2023, или да попълните актуалната форма, с цел да употребявате билета си за Sofia Solid.

Настоящата процедура следва Общите условия на Организатора Fest Team. За всяка уговорка, неописана нагоре, се следват процедурите, разказани в Общите условия, с които клиентът се е съгласил при покупка на промоционален билет за събитието Hills Of Rock Sofia Edition 2023. Повече информация за събитието Sofia Solid можете да откриете на формалния уебсайт sofiasolid.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР