Събитието Geekbuying Aug Sale вече започна. Това е най-голямата промоция

...
Събитието Geekbuying Aug Sale вече започна. Това е най-голямата промоция
Коментари Харесай

Голямата лятна промоция на интернет магазина Geekbuying

Събитието Geekbuying Aug Sale към този момент стартира. Това е най-голямата промоция на магазина за последните няколко месеца. Geekbuying Aug Sale ще продължи 17 дни, включващи три съществени стадия.
Първият стадий стартира на 22 август от 17:00 часа пекинско време (12:00 часа в София) и ще продължи до 12:00 часа българско време на 27 август. Вторият стадий стартира на 27 август, също в 12:00 часа наше време и ще продължи до 3 септември, като точно тук ще се оферират най-големите отстъпки и талони. Третият стадий стартира на 3 септември, също от 12:00 българско време, и ще продължи до 12.00 на 7 септември.

Първият стадий към този момент стартира. Присъединете се, има доста забавни оферти.

Страницата на първия стадий е разграничена на 4 елементи:

Първа част – „Купон“ Потребителите могат да вземат най-големия код на талона (от $500 до %50), който ще е годен от 27 август.

Втора част – „La Tomatina„. Тук се играе за ваучъри на стойност $100. Всичко се почиства от един робот на Xiaomi, като по този метод излизат още доста други награди.

Трета част – прелиминарен обзор. Показват се продуктите, които ще вземат участие на огромната ликвидация по време на формалния стадий. Показват се действителните цени на електрониката и всеки може да ревизира, дали не е изпуснал нещо значимо.

Четвърта част – Препоръки. Тук се оферират определени артикули с огромни отстъпки за всички, които не са съумели да се включат на първия стадий.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР