С. Й. (50) от Злот беше арестуван, след като призна,

...
С. Й. (50) от Злот беше арестуван, след като призна,
Коментари Харесай

Известна е самоличността на заподозрените за убийството на 2- годишната Данка Илич: Работник на Водовод призна за престъплението след открити следи 



С. Й. (50) от Злот беше задържан, откакто призна, че той и негов сътрудник са умъртвили Данка Илич (2), а по-късно са изхвърлили тялото й на диво бунище.В колата са открити следи от кръв, след което е изработен ДНК разбор и е доказана самоличността на изчезналата Данка Илич.Д. Д. и С. Й. са сътрудници и се обясняват събитията, при които се е случило всичко.


- Д. Д. не е женен, живее на село, в никакъв случай не е създавал доста проблеми, само че се знае, че обича да пие. Никога не сме предполагали, че той ще е кадърен на нещо сходно, споделиха негови близки другари пред сръбския Kurir.

Според съседи С. Й. е разведен и работи дълго време във „ Водовод ”.


- Той се разведе преди към година, има наследник и снаха, имат и момиченце. Има внучка, не знам по какъв начин му хрумна такова нещо, нека не е правилно – сподели съседка от село Лъка.


„ Съгласно работния проект на компанията се знаеше кой е управлявал колата в сериозния миг, с инспекция на базовите станции се удостовери. Заподозрените са арестувани и незабавно са признали за убийството “,

„ Служители на Министерство на вътрешните работи задържаха С. Й. (1974) и Д. Д. (1974 г.), и двамата от Бор, поради съмнение, че са умъртвили двегодишното момиче Данка Илич ”, се споделя в известието на Министерство на вътрешните работи.Двамата обвинени са създали цялостни признания за осъщественото закононарушение и се прави оглед на терена за търсене на тялото.

Превод


Р

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР