С впечатляващ обрат и победа за Берое над Балкан Ботевград

...
С впечатляващ обрат и победа за Берое над Балкан Ботевград
Коментари Харесай

"Берое" извоюва победата срещу "Балкан" в последните минути

С впечатляващ поврат и победа за " Берое " над " Балкан " Ботевград с 94:86 приключи дербито на кръга в Националната баскетболна лига.

Старозагорци не се уплашиха от мощния старт на домакините, съумяха да наваксат двуцифрено закъснение и в последна сметка да се поздравят с пета победа за сезона.

Снимка: Lap.bg

Баскетболистите на Йовица Арсич бързо натрупаха преднина и водеха през по-голямата част от мача. В третата част задатъкът на домакините доближи 21 точки. Това сякаш не тормози гостите. Възпитаниците на Любомир Минчев демонстрираха голяма мотивация за победа, макар изоставането, която ги водеше в последната четвърт. В последна сметка, с помощта на страхотната игра на Остин Прайс, Иван Лилов и Деян Карамфилов отборът на " Берое " съумя да обърне резултата и да победи трагично.

За гостите Иван Лилов беше най-резултатен с 25 точки (6 тройки). С 20 приключи Реджър Дауъл.

Димитър Димитров беше над всички за " Балкан " с 21 точки (5 тройки).

Снимка: Lap.bg

Победата на " Берое " изкачи отбора на второ място в класирането. Старозагорци имат 5 триумфа и 1 загуба от началото на сезона. С такива индикатори още са " Балкан " и " Рилски състезател ". Лидер и единствен тим без загуба досега е " Левски Лукойл ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР