С вота си на недоверие ГЕРБ цели да се докопа

...
С вота си на недоверие ГЕРБ цели да се докопа
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: ГЕРБ цели да се докопа отново до властта

С вота си на съмнение ГЕРБ цели да се докопа още веднъж до властта. Това показа в ефира на Българска национална телевизия от Народното събрание зам.-председателят на Народното събрание от " Продължаваме промяната " Мирослав Иванов.

Според него от Има Такъв Народ са дали пред своите гласоподаватели същите поръчки като Политическа партия за битка с корупцията и смяна на модела на ръководство, само че в последните дни са изневерили на тези полезности, заради което се стигнало до процесите на разединение в партията на Трифонов.

По думите на Иванов обяснението, че Има Такъв Народ се отдръпва от обединението поради Северна Македония е " несъстоятелно ".

Това изказване не устоя, то е несъстоятелно. Това със Северна Македония е мъртва тематика, господин Трифонов и Има Такъв Народ все дърпат към нея, само че тя не е на дневен ред, означи той.

Зам.-председателят на Народното събрание изясни, че външният дълг на страната е намалял с два милиарда, а безработицата е на най-ниските си равнища. Добави също, че заложеният недостиг в бюджета възлиза на 4,1 %.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР