"С вота на недоверие от БСП целят всяване на страх

...
"С вота на недоверие от БСП целят всяване на страх
Коментари Харесай

ГЕРБ за вота на недоверие: БСП цели създаване на кризи

"С вота на съмнение от Българска социалистическа партия целят всяване на боязън и суматоха измежду популацията. Цели се основаване на политическа неустойчивост. Смятаме, че този избор няма да докара по никакъв метод до възстановяване на обстановката. " Това сподели депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по време на брифинг в Народното събрание във връзка импортирания избор от Българска социалистическа партия избор на съмнение против държавното управление.

Депутатът акцентира, че най-важното е, при вероятно рухване на държавното управление, с кого социалистите биха създали болшинство. "Хората още не са не запомнили модела на тяхното ръководство ", уточни той.

"Виждали сме алтернативата, която предлага Българска социалистическа партия. Ние сме виновна партия и ще се срещнем с претекстовете им. Готови сме за разговор ", съобщи някогашният министър на околната среда и водите и народен представител от ГЕРБ Ивелина Василева.

По думите й кметът на Перник Станислав Владимиров е посочил, че може да се реализира разговор в сложната обстановка и да се търсят решения.

Василева означи, че за ръководещите е значимо да се обезпечи чиста и добра околна среда за жителите. Ако има отговорни, всеки би трябвало да носи отговорност, увери тя.

Бившият екоминистър счита, че би трябвало да има държавническо държание в този миг, а левите целят "създаването на рецесии и нагнетяване на напрежение ". Според Василева социалистите не търсят способи за справяне с казуса, а рецесията изисква мобилизацията на всички.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР