С водосвет, отслужен от енорийския свещеник Данаил Цинцарски, започна предсезонната

...
С водосвет, отслужен от енорийския свещеник Данаил Цинцарски, започна предсезонната
Коментари Харесай

ОФК Локомотив /Мездра/ стартира лятната си подготовка

С водосвет, отслужен от енорийския духовник Данаил Цинцарски, стартира предсезонната подготовка на ОФК Локомотив - Мездра за шампионата в Северозападната Трета лига. Стартът на лятната подготовката почете кметът на общината Иван Аспарухов, който поздрави футболистите и им пожела сполучливо показване в идната акция. 
Новият старши треньор на „ железничарите “ Николай Христозов изведе за първото занятие 20 футболисти. Сред тях са няколко нови попълнения. Това са опитният централен нападател Деян Христов (40 г.), който има сериозен стаж в Първа и Втора професионална лига, играл за последно във Витоша (Бистрица) и младият вратар Цветелин Ставрев (22 г.), който е младеж на Левски (София). В тима се завръщат стражът Христо Георгиев (28 г.), ученик на школата на Ботев (Враца), и офанзивният халф Пламен Валериев от Козлодуй, който идва от Партизан (Червен бряг). 
Лятната селекция на този стадий допълват перспективният полузащитник Пламен Спасов-Пайо (19 г.) от Ботев II (Враца) и нападателят Йордан Георгиев (22 г.), който е младеж на столичния Левски. 
С мъжете упражняват петима юноши на клуба - Александър Океан, Йоан Цанев, Милен Илиев, Никола Маринов и Никалас Николов, както и някогашният ученик на ДЮШ Иван Кирилов, който след това беше част от юношеските обединения на Ботев (Враца) и на ЦСКА 1948 U17. 
От досегашния състав напущат титулярният вратар напролет Ивайло Василев, бранителят Стефан Стефанов, халфовете Михаил Иванов и Тодор Горанов и нападателят Лионел Матадос. 
Играещ помощник-треньор през новия сезон ще бъде Светослав Валериев, а треньор на вратарите - Венцислав Иванов. На треньорския щаб ще оказва помощ и трайно контузеният халф Ивайло Бояджиев. 
С финансовата поддръжка на предприемача Иван Георгиев-Тениди са закупени подготвителни тениски, а до края на седмицата футболистите ще се снабдят и с цялостен комплект спортна екипировка с логото на Efbet, с помощта на спонсора Силвър Бет. 
По време на лятната си подготовка ОФК Локомотив - Мездра ще изиграе четири контролни срещи. Първата от тях е тази събота, 15 юли, от 10:30 часа на градския стадион с дублиращия отбор на Ботев (Враца). Останалите контроли са на 22 юли с Академик - Свищов, на 28 юли с Партизан - Червен бряг и на 5 август с Дунав - Лом. 
Първенството в Северозападната Трета лига започва на 12 август. Жребият за новия шампионат ще бъде теглен на 21 юли. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР