С викове и възмущение лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се

...
С викове и възмущение лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се
Коментари Харесай

Борисов: Ако Радев върне Изборния кодекс, ГЕРБ ще му гласуваме ветото

С крясъци и отвращение водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи по телефона в присъединяване на едно от своите " остриета " - Деница Сачева - в утринния блок на Нова ТВ през днешния ден. 

Той бе засегнат от обвиняванията от страна на " Продължаваме промяната ", че комуникира с Румен Радев и президентът назначава фрагменти на ГЕРБ посредством служебното държавно управление.

" Говорят за някакъв Темелков, който не познавам (шеф на тол системата, назначен от служебния кабинет на Радев, б.р.). А вие говорите за министри, които са били в ГЕРБ и когато са в Промяната е готино. Вие ме питахте за Темелков, че Радев прибирал фрагменти на ГЕРБ. И аз ви попитах - за какво когато Асен Василев сподели на Плевнелиев, президент на ГЕРБ, когато Калина, забравих й името (Константинова, подсказаха водещите), става кадър на Политическа партия и всички съперници го споделяха, това беше готино за вас ", развика се Борисов на водещите.

Виктор Николаев обаче сряза водачът на ГЕРБ:

" Как решихте кое е готино за нас? Може би бъркате диалога с политически съперници и публицисти ", означи той.

И попита въпрос, който се беше опитал да зададе и на Сачева - за какво новият Изборен кодекс трансформира машините в скъпи принтери и не разрешава да се сравнят хартиените разписки с протокола в машината.

" Ми той ще се свери, несъмнено. Няма никакъв проблем. Виждам суматохата и ужаса, че това е последният им избавителен пояс. Ако Радев върне кодекса, аз ще помоля депутатите от ГЕРБ да му гласоподават ветото ", съобщи водачът на ГЕРБ

Всъщност, както изясни и Сачева, сходно сверяване не е планувано в новия Изборен кодекс, признат от депутатите на Борисов, с изключение на при правосъдно оборване на резултатите.

Борисов обаче продължи с офанзивата против Политическа партия и внезапно " борисовките " отново станаха " техните машини " (макар и определени и поръчани от ГЕРБ):

" Ние ги бихме и с машините, и с вълшебните флашки, и с близо 6%. Щом това е толкоз значимо сега... голяма инфлация, страхотна задлъжнялост, тези желаят като котва да се отрежат от другите страни. Няма да ви оставя дъвка да дъвчете. Ако върнат кодекса, ние ще гласуваме ветото на президента, ще вървим на избори с техния кодекс, техните машини, техните флашки, техния вътрешен министър... ", продължи да реди Борисов.

И на край означи:

" Благодаря, че можахме да изобличим лъжеца Асен Василев, който под паника ни обвързва с Румен Радев. Радев е най-големият мой конкурент, те са дилетанти. "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР