С увеличаването на продукцията и все повечето автомобили в експлоатация,

...
С увеличаването на продукцията и все повечето автомобили в експлоатация,
Коментари Харесай

Tesla може автоматично да известява пътна помощ при авария

С увеличението на продукцията и все множеството коли в употреба, Tesla към момента имат някои проблеми що се касае до услугите, които оферират към своите артикули. Ако да вземем за пример се случи някоя щета, нейното премахване лишава повече време, в сравнение с притежателите биха желали да чакат.
През септември предходната година Илон Мъск даде обещание подобряването на времето, което лишават ремонтните услуги да се трансформира в приоритет. По-късно той уточни две посоки, по които компанията работи: повече аварийни елементи в ремонтните центрове, както и да се даде на колите Tesla опцията сами да започват този развой, посредством автоматизиран сигнал до спешните коли, ако системите на колата отчетат проблем.
А в случай че е подправена паника и системите бъркат? Потребителите нямат мотив за терзание, защото ще могат да откажат поръчката посредством екран в таблото за ръководство.
Ако от компанията на Мъск съумеят да внедрят тази автоматизация – това би било отлично, само че не е елементарно предизвикателство. Още повече че би трябвало съгласуваност в общонационален проект, а на по-следващи стадии – и в световен – това към този момент е голям логистичен проблем. Засега обаче компанията не се ангажира с съответни времеви рамки за осъществяването на тази задача.
По отношение на аварийните елементи Мъск съобщи, че някои от съществуващите процеси в снабдяването на ремонтните центрове с аварийни елементи са „ малко глупави “.
За образец той показва подобен ремонтен център в Китай, който поръчвайки аварийни елементи от индустриалните мощности в Китай, би трябвало да чака тези елементи първо да бъдат доставени до Съединени американски щати, откъдето по-късно да бъдат пренасочени назад към Китай до ремонтния център.

Автор: Георги Кацаров,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР