С условна присъда и глоба се размина 26-годишна варненка, след

...
С условна присъда и глоба се размина 26-годишна варненка, след
Коментари Харесай

Куриозно дело: Съдят проститутка, ограбила клиент, за да си плати... тока

С условна присъда и санкция се размина 26-годишна варненка, откакто отмъкна дебитната карта на клиент и си заплати сметките с нея. Юлия Димитрова призна виновността си и изиска делото против нея да се води по съкртената процедура. Тя би трябвало да заплати 500 лева санкция и разноските по делото.

Юлия била омъжена и с дете, само че заработвала в допълнение като продажница.

На 14 октомври 2015 год. мъж си поръчал по телефона две дами за компания. На адреса отишли Юлия с нейна колежка. Уговорен бил и хонорарът за вечерта - по 100 лева за всяка.

Дамите взели парите и дали обещание на клиента да се върнат по-късно вечерта.

След среднощ дамите се пристигнали на адреса. Докато домакинът бил в банята, Юлия взела от портфейла му, в него имало единствено 9 лв., по тази причина отмъкнала и дебитната му карта. През това време приятелката й се отказала да извършва секс услуги и си тръгнала. С нея тръгнала и Юлия.

Час по-късно работещото момиче към този момент било в дома си при брачна половинка и сина му и се похвалила с откраднатото. С картата на клиента си, тя платила сметките на два телефона и тока за месеца със система за онлайн разплащания.

Общата стойност на заплащанията с непознатата дебитна карта били в размер на 818 лв..

Титулярът на дебитната карта бил известен с текстово известие за направеното първо нерегламентирано заплащане с картата му и тя била блокирана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР