С три изстрела - два в гърдите и един в

...
С три изстрела - два в гърдите и един в
Коментари Харесай

Музикант и банкерка са откритите мъртви в автомобил в Пампорово

С три изстрела - два в гърдите и един в главата, е била убита дамата, чието тяло беше намерено нощес в автомобил в Пампорово. Мъжът до нея е починал след един изстрел в главата, а в скута му е открит нелегално притежаван револвер.

Директорът на ОДМВР-Смолят Николай Димов даде детайлности по случая на брифинг в Окръжната прокуратура - Смолян.

Сигналът за откритите две тела е подаден към 23.35 часа на 13 февруари. Според инцидентно преминаващи по пътя между Пампорово и Стойките в автомобила имало две тела - на мъж и жена.

Екип на районно управление (на МВР) –Чепеларе от сектор Пампорово е отишъл неотложно на мястото. Установено е, че умрелите са мъж на 48 година и жена на 41 година от Пловдив, които са живеели във фактическо общуване. В скута на мъжа е открит нелегално притежаван револвер, като умрелият не е имал позволение за владеене на оръжие.

Жената е работила в Пампорово като банков чиновник от два дни и е пристигнала в региона в понеделник. За мъжа няма данни за непрекъсната трудова претовареност, като е ясно единствено, че е бил музикант.

И двамата имат по едно дете от предходни бракове, като дамата е разведена, а мъжът е вдовец. Продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените дейности.

Предстои на двете тела да бъде извършена аутопсия в МБАЛ – Смолян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР