С треперещи ръце и глас, суров от емоции, Артър Барнард

...
С треперещи ръце и глас, суров от емоции, Артър Барнард
Коментари Харесай

Законодателите отдават почит, наблюдават законите за оръжията, докато се събират отново след най-смъртоносната масова стрелба в Мейн

С треперещи ръце и глас, недопечен от страсти, Артър Барнард сподели на протест на деятели за надзор на оръжията, че е време да се поправят „ небрежните “ закони, спрете да играете на обвиняваща игра и работете дружно, с цел да предотвратите бъдещи нещастия.

„ Тук не става въпрос за взимане на оръжие, нали? Тук става дума за правене на вярното нещо. И намирането на верните политици, които са подготвени да създадат вярното освен това, в сравнение с се опасяват да не изгубят работата си, ” сподели Барнард, чийто наследник Артър Страут беше убит, до момента в който играеше билярд с другари.

Осемнадесет бяха убити и 13 ранени, когато армейски резервист с влошено психологично здраве откри огън на 25 октомври в зала за боулинг и бар в Люистън.

Стрелбите се случиха малко повече от месец, откакто народен представител се опита да ревизира резервиста, първата стъпка към слагането на някого в предпазен арест според закона за жълтия байрак на щата. Но мъжът не отвори вратата и заместник-помощникът не е имал правом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР