С толкова много възможности за пътуване, често се объркваме какво

...
С толкова много възможности за пътуване, често се объркваме какво
Коментари Харесай

Вижте каква да бъде ваканцията ви според зодията

С толкоз доста благоприятни условия за пътешестване, постоянно се объркваме какво да изберем. И вместо да вършиме проекти за ваканцията на база фотосите от Instagram, погледнете звездите и вижте какво споделят те за всеки от зодиакалните знаци – кои са най-подходящите дестинации за пътешестване за всeки, написа profit.bg.

Стягайте багажа и изживейте своето персонализирано премеждие:

Водолей (20 януари до 18 февруари) - Керала, Индия



Водолеите са прогресивни и обичат да се забавляват с другари. Те също буйно се борят за дела, което прави Керала, Индия, най-хубавият избор за този знак. Мястото е освен красиво, само че има и доста доброволчески благоприятни условия тук - от възстановителни действия до грижи за децата.

Риби (19 февруари до 20 март) - Халавели, Малдиви



Рибите обичат да плуват и да са покрай водата. Те са другарски настроени хора, само че също по този начин ценят времето си сами. Перфектното решение за тях е Халавели, един от многото острови на Малдивите, където ще почиват и ще се насладят на океана.

Овен (21 март до 19 април) - Андите, Перу



Овенът е един от най-активните знаци, доста самоуверен и рискован. Те в никакъв случай няма да преживеят отегчителен миг, в случай че се разходят до места като Мачу Пикчу в Перу.

Телец (20 април до 20 май) - Кан, Франция



Телците се радват на по-фините неща в живота. Те са движени от материализма и нямат нищо срещу да му се отдадат понякога. Курортният град Кан им дава разкош и хубост.

Близнаци (21 май до 20 юни) - Амстердам, Холандия



Амстердам в Холандия е чудесна дестинация за пътешестване за Близнаците, поради любопитната им природа и подготвеност да се забавляват. Те са нерешителни, само че това е добре, тъй като те не могат да се объркат с многото благоприятни условия, които градът може да предложи.

Рак (21 юни до 22 юли) - Кармел, Калифорния



Раците са внимателни и доста вкоренени в дома. Тъй като обичат да се провиснал наоколо до водата, старинният плаж Кармел е уместно уютно и нискобюджетно предложение.

Лъв (23 юли до 22 август) - Ибиса, Испания



Лъвовете са сърдечни и другарски настроени и би трябвало да бъдат там, където има всичко. Те са смели и не се опасяват да се забавляват, което прави Ибиса, Испания, мястото, където могат да отидат.

Дева (23 август до 22 септември) - Бали, Индонезия



Девите са известни като прекомерно аналитични, проведени и работливи. Те сигурно заслужават отмора, където могат да се отделят от натоварения си живот и да живеят в сегашното. Като последователи на природата, те ще оценят Бали, Индонезия.

Везни (23 септември до 22 октомври) - Кауай, Хавай



Кауай, един от основните хавайски острови, е съвършен за Везните, тъй като е спокоен. Те ненавиждат да бъдат сами и са привлечени от сантиментални дестинации, тъй че мястото е съвършено за тях.

Скорпион (23 октомври до 21 ноември) - Барселона, Испания



Скорпионите би трябвало да се насочат към Барселона, Испания, изпълнен с неспокойствие и пристрастеност тъкмо като тях. Те в никакъв случай няма да се отегчават от изкуството, архитектурата, храната или хората.

Стрелец (22 ноември до 21 декември) - Баган, Бирма



Хората Стрелец са изключително метафизичен и намерено мислещи. Любовта им към природата, пътешествията и свободата прави Баган, Бирма, отличен избор. Древният град има свети места и будистки монументи, които този знак сигурно ще оцени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР