С тежка задача се зае Николета Лозанова – да търси

...
С тежка задача се зае Николета Лозанова – да търси
Коментари Харесай

Николета търси гадже на Тита! Двете бръмчалки станаха първи дружки след чалга купон

С тежка задача се зае Николета Лозанова – да търси гадже на поп дивата Тита, разбра HotArena.

Протежето на Криско се раздели с дългогодишното си гадже – Викторио . В момента Тита се пробва да откри любовта на живота си, само че от няколко месеца удря на камък.

Половинката на Ники Михайлов и участничката в „ Капките “ купонясваха хубавичко на празненството по случай рождения ден на коафьора на Ни Ло – Венелин Кондаков .

Едрогърдата изпълнителка на „ Антилопа “ разкрива пред Николета, че има проблем в любовта. Лозанова с удоволствие й дава няколко съвета, защото нейният любовен живот е много богат. Тя й дава обещание, че в случай че види подобаващ юноша, незабавно ще каже на своята нова другарка, писа „ България Днес “.

Двете небрежно съумели да станат първи приятелки и показват извънредно близки връзки. Още на самото празненство Николета показва Тита на няколко свои другари. Дали те са се харесали на певицата и противоположното, е въпрос на време да разберем.

След вечерята в ресторанта, купонджиите от рождения ден се реалокираха в чалга клуб. Там младата изпълнителка реши да му отпусне края с няколко напитки и люти кючеци. През няколко минути в устата на Тита пък се забелязваше тютюнев фас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР