С течение на времето кожата ни претърпява промени, но с

...
С течение на времето кожата ни претърпява промени, но с
Коментари Харесай

Антиейджинг съвети: подмладяване на кожата

С течение на времето кожата ни претърпява промени, само че с вярната грижа и внимание можем да забавим процеса на стареене и да запазим младежкия си искра. В идната публикация ще проучим някои от най-ефективните антиейджинг препоръки, които ще ви оказват помощ да поддържате кожата си млада и здрава.

 infomax-logo-50-15-HW  

Антиейджинг препоръки: подмладяване

1.Редовно разчистване

Основна стъпка към подмладяване на кожата е постоянното и нежно разчистване. Използвайте почистващи артикули, които отстраняват замърсяванията, без да изсушават кожата.

2.Хидратация с качествени артикули

 Антиейджинг препоръки: подмладяване на кожата Антиейджинг препоръки подмладяване на кожата

Използвайте висококачествени хидратиращи кремове, които подкрепят възобновяване на влагата в кожата. Съставки като хиалуроновата киселина могат да оказват помощ да се резервира еластичността й.

3.Слънцезащита

Прилагайте слънцезащитен крем всеки ден, даже и през зимата. UV лъчите са една от главните аргументи за стареене на кожата, по тази причина предпазването е от основно значение.

4.Редовен ексфолиант

 Антиейджинг препоръки: подмладяване на кожата Антиейджинг препоръки подмладяване на кожата

Използвайте ексфолиант, с цел да отстраните мъртвите кафези от повърхността на кожата. Този развой подтиква обновяването на клетките и усъвършенства тена на кожата.

5.Антиоксиданти в диетата

Включете храни, богати на антиоксиданти, във вашата диета. Те оказват помощ за битка със свободните радикали, които провокират стареене на кожата. Яжте повече плодове, зеленчуци и храни с високо наличие на витамин С.

6.Професионални процедури

 Антиейджинг препоръки: подмладяване на кожата Антиейджинг препоръки подмладяване на кожата

Разгледайте професионалните процедури за подмладяване на кожата, като микродермабразио, IPL терапия, фотолицев и химичен пилинг. Тези способи могат да подобрят текстурата и тонуса на кожата.

7.Здравословен сън

Качественият сън е основен фактор за поддържане на юношески външен тип. Уверете се, че спите задоволително часове всеки ден, с цел да позволите на кожата ви да се възвърне и обнови.

8.Упражнения за лицето

Използвайте извършения за лицето, с цел да укрепите мускулатурата и да предпазите кожата от появяването на бръчки. Масажите и физическите извършения могат да подобрят циркулацията и тонуса.

Следвайки тези антиейджинг препоръки, можете да осигурите оптимална грижа за кожата си и да запазите младежкия й тип. Подмладяването на кожата изисква поредност и грижа, само че резултатите са стойностни — кожа, която излъчва здраве и младост.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР