С театър, песни, и танци, всички участници казаха "Здравей, лято!"

...
С театър, песни, и танци, всички участници казаха "Здравей, лято!"
Коментари Харесай

Kукления театър зарадва деца и възрастни в Русе

С спектакъл, песни, и танци, всички участници споделиха "Здравей, лято! " и си пожелаха това да е единствено началото на бъдещи взаимни начинания

В последния ден от слънчевия месец юни, Държавен куклен спектакъл – Русе бе посетител в някогашния „ Дом за медико – обществени грижи за деца “, понастоящем комплекс, предоставящ интегрирани, междусекторни обществени услуги за хора със специфични потребности.

Актьорите от кукления спектакъл показаха просветителния театър „ Приказка за Боби и тайфа микроби”. На тържеството участваха и деца от детска ясла 6 и детска градина „ Снежанка “.

С помощта на всички въодушевени чиновници от центровете за обществени грижи, събитието прерасна във радостен празник за деца и възрастни лица - консуматори на обществените услуги в Община Русе.

Повод за празнуване бяха и рождените дни на две дами, част от личния състав на комплекса. Те бяха особено поздравени с цветя от екипа на кукления спектакъл, както и с песни и танци, изпълнени от деца от ДГ „ Снежанка”.

Така с спектакъл, песни, танци, красива декорация, рожденици и доста вълнуващи страсти, всички въвлечени в празничното събитие споделиха "Здравей, лято! " и си пожелаха това да е единствено началото на бъдещи взаимни начинания.

В организацията на събитието взеха присъединяване Сдружение с нестопанска цел "Еквилибриум " с шеф Милена Неделчева, с консуматори от услугите - Звено "Майка и бебе ", Дневен център за деца и младежи с увреждания и Център за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, Русенска католическа организация "Каритас " с шеф Петя Стоянова - с деца от "Център за социална поддръжка ", Сдружение "Дете и пространство "с шеф Мария Йорданова – с Центрове за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, консуматори от Дневен център за пълнолетни лица с тежки увреждания с шеф Ирена Монева, и от „ Дом за остарели хора” с шеф Ани Венкова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР