С тази идея Absolut наистина правят нещо смислено. Шведската марка

...
С тази идея Absolut наистина правят нещо смислено. Шведската марка
Коментари Харесай

Ще изпробвате ли попарт креативността си в стил Absolut Warhol?

С тази концепция Absolut в действителност вършат нещо свястно. Шведската марка по традиция показва продукцията си с шеметна грациозност и размах, само че новата й арт самодейност надминава всички упования с огромната си интерактивност и с опцията в нея да вземат участие оптимално необятен кръг създатели.

За какво става дума ли? На 1 октомври Absolut показаха нова лимитирана бутилка – резултат от най-известната арт колаборация в историята си. Проектът Аbsolut Warhol придвижва истинската картина на Анди Уорхол, отдадена на Absolut през 1986 година, върху емблематичната бутилка, предоставяйки на всеки опцията да отнесе у дома творбата на популярния попарт художник.

Това обаче не е всичко. В чест на новия лимитиран артикул от началото на октомври Absolut започват и Andy Warhol Art Exchange – най-голямата онлайн платформа за продан на изкуство, въодушевена от плана Absolut Warhol. Дигиталната платформа дава опция на участници от целия свят да покажат изобретателния си капацитет.

На уеб страницата всеки може да сътвори лично изкуство посредством лесни за потребление принадлежности за обработка на изображения и цифрови произведения. В звук с философията на Absolut, че изобретателната промяна е допустима постоянно и на всички места, на уеб страницата могат да се качват съвсем всевъзможни файлове и цифрови формати, в това число и от обществените мрежи инстаграм, фейсбук и туитър. Във видеото по-долу можете да разберете по какъв начин тъкмо става това.

За присъединяване в Andy Warhol Art Exchange на Absolut се позволяват от октомври до декември тази година всички, навършили 21 година Веднъж в месеца всички взели участие ще получават цифрова творба на актьор или участник от друга точка на света. В края на годината един от всички участници в Art Exchange ще стане притежател на същинско автентично произведение на самия татко на попарта Анди Уорхол.

Успех, девойки! Бъдете изобретателни като Анди Уорхол!



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР