С тази бабина разтривка ще забравите за болките в ставите Баба

...
С тази бабина разтривка ще забравите за болките в ставите
Баба
Коментари Харесай

С тази бабина разтривка ще забравите за болките в ставите

С тази бабина фрикция ще забравите за болките в ставите

Баба ми е на 82 години и не знае какво са болки в ставите, тежест в краката и болки в гръбначния дирек. И повода за всичко това е чудотворна фрикция. Наистина, самата аз не бях тествала по-добро средство от това. Вратът ме болеше непрестанно, толкоз мощно, че даже не можех да седнал съм дълго време и тогава баба ми ми предложи своята чудотворна фрикция. Няма да повярвате, само че два дни по-късно почувствах такова облекчение, като че ли от раменете ми падна цяла торба камъни. И четири дни по-късно изцяло забравих, че вратът ме е болял в миналото.

Това чудотоворно средство лекува всичко: радикулит, артрит, артроза, остеохондроза – всичко, което е обвързвано със ставите и костната тъкан.

За подготвяне на рецептатата ще са ви нужни следните съставки: 300 гр. 96% алкохол, един флакон камфоров алкохол (10 мл.), една опаковка йод (10 мл.), 10 таблетки аналгин (стрити на прах).

Всички съставки се смесват, оставят се на мрачно място за 21 дни, след което лекарството е готово и можете да го употребявате. Разтривайте болните места вечер преди лягане и увийте с вълнена забрадка или шал от вълна и си легнете. Можете да вършиме процедурата и денем, в случай че не планирате да излизате на открито.

Използвайте за 10 дни, по-късно направете 5 дни отмора, а по-късно използвайте за още 10 дни, в случай че е належащо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР