С тържествена церемония по полагане на венец на Паметника на

...
С тържествена церемония по полагане на венец на Паметника на
Коментари Харесай

Росен Желязков участва в церемония по полагане на венец на Паметника на загиналите за териториалната цялост на Грузия герои

С тържествена гала по полагане на венец на Паметника на починалите за териториалната целокупност на Грузия герои стартира формалното посещаване на ръководителя на Народното събрание в Грузия.

Паметникът в центъра на столицата Тбилиси е построен от хиляди мраморни плочки, на които са изписани имената на националните грузински герои.

След това българската парламентарна делегация, водена от ръководителя на Народното събрание, беше посрещната в постройката на грузинския парламент, където ще беседва с неговия ръководител Шалва Папуашвили, оповестяват от пресцентъра на Народно събрание.

Възможностите за задълбочаване и разширение на парламентарния разговор, в това число и на равнище парламентарни комисии, се чака да бъде измежду тематиките, които ще обсъдят на срещата ръководителите на двете законодателни институции. Европейската и евроатлантическата вероятност на Грузия и нужните дейности за покриване на критериите за участие на страната също ще бъдат измежду дискутираните въпроси.

По-късно ръководителят на Народното събрание и водената от него делегация ще беседват с грузинския министър председател Иракли Гарибашвили.

В рамките на визитата българската делегация ще посети задачата за наблюдаване на Европейски Съюз на окупационната линия при село Одзиси.



В състава на делегацията са народните представители Александър Иванов (ПГ на ГЕРБ-СДС), (ПГ „ “), Йордан Тодоров (ПГ „ “), Байрам Байрам (ПГ на ДПС), Петър Кънев (ПГ „ за България “) и ръководителят на ПГ на „ “ Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР