С тържествен водосвет, отслужен от отец Георги, бе открита новоизградена

...
С тържествен водосвет, отслужен от отец Георги, бе открита новоизградена
Коментари Харесай

Откриха новоизградена стрийт фитнес площадка в Благоевград

С церемониален водосвет, отслужен от отец Георги, бе открита новоизградена спортна площадка с фитнес уреди в кв. „ Грамада “.

По време на събитието кметът на Благоевград Илко Стоянов, най-популярният български гимнастик Йордан Йовчев и Александър Личев, шеф на онлайн бетинг платформата 8888.bg алегорично прерязаха лентата на оборудването.

„ В днешните тежки времена е задоволство да се открие нещо ново, да намериш сътрудници и другари, каквито открихме в лицето на компанията 8888.бг, тъй като цялата инвестиция е от тяхна страна, а Община Благоевград даде терена. Удоволствие е, че дружно през днешния ден тук с нас е и един същински първенец като Йордан Йовчев, който с наличието си ни въодушевява, тъй като с изключение на материалното, ние би трябвало да имаме и дух. Тази площадка е на всички благоевградчани, а ние извънредно доста разчитаме на хората, които живеят в региона да се грижат за нея, несъмнено Община Благоевград също ще поставя нужните старания “, сподели кметът Илко Стоянов.

Гостите на церемонията бяха поздравени и от Александър Личев.

„ Благодаря на кмета Стоянов, тъй като Община Благоевград даде терена, само че ви убеждавам, че това е в действителност доста. Опитваме се да вършим сходни неща и в други общини, само че е доста мъчно, в случай че нямаш схващане от отсрещната страна. Може би от тази спортна площадка пътя си ще поеме някой нов гений, който ще върви по стъпките на Йордан Йовчев “, сподели в част от приветствието си Александър Личев.

Йордан Йовчев акцентира, че е от изключителна значимост спортът да се практикува още от ранна детска възраст.

„ Идеята да се облагородят междублоковите пространства, а хората да разполагат с съвременна стрийт фитнес площадка е чудесна. Надявам се да мотивираме все по-млади хора да се занимават с всеобщ и първокласен спорт “, сподели световноизвестният гимнастик.

В тържеството взеха присъединяване деца от ЦЛТРДБ – Благоевград, както и малчугани от ДГ „ Синчец “.

Новооткритата стрийт фитнес площадка, която се намира в ж.к. Орбита, кв. „ Грамада “, дава отговор на всички условия за сигурност, съчетава огромна вариация от фитнес уреди, в това число и такива за хора в неравностойно състояние. Тя е навън и е със свободен достъп за всеки, който желае да спортува за здраве, професионално или за поддържане на добра физическа форма.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР