С шеги за прясно изпечени принцеси и разнищване на криминален

...
С шеги за прясно изпечени принцеси и разнищване на криминален
Коментари Харесай

За принцеси на фурна и открадната кола на попфолк певица ще си говорим в следващите минути

С смешки за прясно изпечени принцеси и разнищване на престъпен сюжет с основен пострадал попфолк певица мина утринният блок на bTV във вторник - най-малко в минутите след 08:00 часа.

На фона на снежно злополучие в страната, разногласия към държавния бюджет и две войни в разнообразни точки по света – екипът на предаването е подготвил други „ горещи “ тематики, които да бъдат показани в народен ефир.

Едната е към злополучен случай, при който е откраднат скъпия автомобил на попфолк певицата Юнона. В другата частично се споделя за принцеси на фурна.

Точно в 08:39 ч. водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова „ изгряват “ на екран с препечени филийки в ръка. Малко нетипична обстановка за публицистично предаване, само че може би оправдана поради утринния час.

„ Само по-късно в ефира на bTV очаквайте предписания по какъв начин да си създадем принцеси в енергото. Как се хваща хрупкава коричка, в случай че нямате ток у дома? За още предписания може да ни потърсите във Фейсбук “, афишира Йочев.

Оказва се, че думите на журналиста са единствено в кръга на една смешка, направена откакто хиляди хора останаха без ток, а някои към момента са на мрачно след тежката зимна конюнктура в страната. Анонсът му загатва какво още следва в предаването – а точно изявление с една от сензациите на обществените мрежи от последните дни. Става дума за мъжа, който отиде в енергото в Силистра с празненство грил, с цел да си препече филии.

Но в случай че си мислите, че сред диалога за принцеси и идващия материал има някаква връзка – не се самозалъгвайте. Преди тази извънредна среща да се случи, bTV е отделила няколко минути и за малко престъпна хроника.

“Сега към една жена, която си купи кола на ток, първокласен автомобил, само че към този момент няма нито ток, нито автомобил. Фолк певицата Юнона остана без автомобил “, оповестява Йочев, а колежката му Цънцарова твърди, че това „ по никакъв начин не е смешно “, до момента в който сдържа смеха си и към момента държи препечената филия в ръката си.

В жива връзка от мястото на закононарушението, а точно „ Овча купел “, се включва репорерката Симона Загорчева. Тя споделя, че откраднатият автомобил е бил паркиран в регион, в който „ има здания “ – което не е особена изненада за столичен квартал.

Повече за престъпния сюжет обаче феновете ще научат директно от пострадалата - Юнона. Певицата споделя, че паркираният пред дома ѝ автомобил е бил откраднат от незнаен мъж. Всъщност с това изречение се изчерпва и цялата история, за която bTV е отделила малко повече от 5 минути ефирно време.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР