С рев на мотори и добро настроение бе открит мотосезон

...
С рев на мотори и добро настроение бе открит мотосезон
Коментари Харесай

Леле! Дами, вижте как Ергенът е яхнал... мотора!

С плач на мотори и положително въодушевление бе открит мотосезон 2022. Сборният пункт обичайно бе на пл. „ Александър Невски “. На мястото се събраха стотици мотористи от столичните мото клубове. Сред присъстващите бе и Виктор Стоянов или Ергенът от едноименното риалити.

Виктор разгласява фотоси, на които се вижда, че е с приятеля си Илиян Костадинов. Ергенът обича своя мотор и постоянно гони вятъра с него. Това е и обичаното му занимание, признава самият той.

Костадинов също показа видео от събитието. Двамата са огромни другари и прекарват много време дружно, излиза наяве от обществените мрежи.



Могат да бъдат видени както да карат ски, по този начин и на надпревари по фитнес и бодибилдинг.



Тази година мотосезонът е под мотото „ Погледни два пъти, избави живот “.



След като стана част от предаването "Ергенът ", Виктор е съвсем непрестанно в устата и на фенове, и на медии. Наскоро той показа, че напуща залата за фитнес и към този момент има нов бизнес, който обаче към този момент остава загадка.

Със сигурност Виктор е мъж-мечта, разясняват фенките му в обществените мрежи, изключително тези, които обичат високите скорости и разветите от вятъра коси. Засега обаче не се знае дали мястото зад него е свободно...

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР