С рев на мотори, фотосесии, много усмивки, закачки и позитивни

...
С рев на мотори, фотосесии, много усмивки, закачки и позитивни
Коментари Харесай

С рев на мотори беше съпроводен балът на ПГЯЕ в Козлодуй /снимки/

С плач на мотори, фотосесии, доста усмивки, закачки и положителни страсти изпратиха нощес зрелостниците от ПГЯЕ „ Игор Курчатов” в Козлодуй. 59 зрелостници от Техникума по нуклеарна енергетика красяха с лъскавите си тоалети "Ботев парк ". Дамите бяха заложили на дълги, семпли и изящни рокли, а кавалерите демонстрираха жанр и грациозност, като съвсем всички бяха заложили на папионки.
Изненадата на вечерта бяха мотористите, пристигнали с мощен плач на возилата си да изпратят дванайсетокласниците, които повдигнаха адреналина и съумяха да накарат всички да настръхнат. След това зрелостниците се насочиха към площад „ Христо Ботев “, където ги чакаха техни близки, както и доста хора от града, пристигнали да ги погледат и да им се порадват. Под звуците на клаксоните на мотори и коли, радостно отброяване до 12, младежите направиха празнично дефиле по централната улица, а по-късно и наложителната обща фотография пред паметника на Христо Ботев. Директорът на гимназията Снежина Цветанова дружно с учителите се вълнуваха наедно с зрелостниците.
„ След този финален звънец животът ви се трансформира. От през днешния ден нататък ще бъдете претендент студенти, претендент родители, претендент чиновници и така нататък Очаква ви същинският живот, в който няма място за двойки и неточности. Знайте, че всичко до момента е било огромно междучасие, а оттук насетне стартира същинският час за всички вас”, сподели един от класните ръководители. А зрелостници пък насочиха топли думи и обятия в символ на признателност към своите класни ръководители и шефа на школото.
Купонът продължи в ресторанта на хотел „ Истър “ с доста танци и положително въодушевление до късно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР